Здобувачі вищої освіти ІІ курсу денної форми навчання напряму підготовки «Право» відвідали відділ «Центр надання адміністративних послуг» Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області

Здобувачі вищої освіти ІІ курсу денної форми навчання напряму підготовки «Право» Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" під час навчальної практики відвідали відділ «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП) Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області, (створено ЦНАП на підставі рішення Саф’янівської сільської ради у 2021 році).
Начальник відділу ЦНАП – Кузьменко Інна Вікторівна, розповіла здобувачам освіти про основні нормативні документи, на підставі яких функціонує ЦНАП: положення та регламент, зупинилася на послугах, за якими частіше за все звертаються (загалом ЦНАП надає понад 200 послуг). Ознайомила з особливостями роботи адміністраторів та реєстраторів ЦНАП. Визначила основні засади роботи ЦНАП – орієнтація на потреби суб’єктів звернення (заявників) та оперативність в процесі надання послуг створення для суб’єктів звернення (заявників) комфортних умов в процесі отримання державних та муніципальних послуг. Зупинилася на вимогах, яким мають відповідати бажаючі працювати в таких публічних інституціях.
 
Щиро дякуємо за цікаву екскурсію!
 
 
 
ua ru en