Онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти  із стейкхолдером, членом Ради роботодавців кафедри права Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

10 грудня 2021 р. в рамках Тижня права відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти  із стейкхолдером, членом Ради роботодавців кафедри права Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», відомим адвокатом, справжнім професіоналом своєї справи, Раділовим Іваном Миколайовичем на тему: «Адміністративні правопорушення у сфері дорожнього руху».
Іван Миколайович розповів про права фізичних осіб, які притягуються до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень у сфері дорожнього руху та про порушення таких прав, які допускають працівники правоохоронних органів, про порядок взаємодії адвоката з органами досудового розслідування та органами суду, навів цікаві приклади зі своєї професійної діяльності.
 
Від імені здобувачів вищої освіти та адміністрації Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" висловлюємо щиру подяку пану Раділову Івану Миколайовичу за змістовну та результативну розповідь!
 
Здобувачі вищої освіти з нетерпінням чекатимуть на нові зустрічі!
 
ua ru en