Підготовка кафедри економіки та менеджменту Придунайської філії до проведення виробничої практики

Незважаючи на те, що виробнича практика в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» запланована на січень 2022 року, її організація розпочалася заздалегідь, а саме з того, що 18 жовтня 2021 року відбулася онлайн-зустріч зі стейкхолдерами кафедри економіки та менеджменту з питань обговорення програми практики.
Від Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» в онлайн-зустрічі взяли участь гарант освітньої програми «Менеджмент» к.е.н., доцент кафедри економіки та менеджменту Ліганенко І.В., зав. кафедрою к.е.н. Мурашко І.С. та к.е.н. Боденчук Л.Б.
Стейкхолдери, які завітали на обговорення програми виробничої практики – директор будівельної компанії «ПП «Роднік» Дехтярьов Ігор Вікторович, начальник ВД «Сухий порт» Ізмаїльського морського торговельного порту – Короткова Світлана Валеріївна та генеральний директор КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» Бажак Сергій Дмитрович.
Під час зустрічі стейкхолдери поділилися своїми очікуваннями від проходження практики здобувачами освіти, довели, яких компетенцій та навичок не вистачає студентам під час проходження практики і подальшої самостійної роботи.
Результатом зустрічі повинні стати оновлення програми виробничої практики, яку буде представлено на засіданні кафедри з метою її затвердження та використання.
 
ua ru en