Майбутні програмісти Придунайської філії вивчають онлайн-курси Хекслет (Hexlet)

Вивчення навчального курсу «Операційні системи» під керівництвом викладачки кафедри суспільно-наукових дисциплін Сидорової Тетяни Іванівни включає для студентів ІІ курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» проходження навчання відразу на кількох онлайн-курсах проєкту Хекслет (Hexlet).

Онлайн-курс "Операційні системи" був обраний викладачкою до вивчення теоретичної частини академічної навчальної дисципліни "Операційні системи". Курс складається з 9 тем, що представлені навчальними відео, в яких фахівець галузі IT-технологій пояснює зміст кожної теми та її міжпредметні зв'язки. Після обговорення відеоматеріалу з викладачкою на лекціях, студенти онлайн складають тести для перевірки вивченого та переходять на наступний рівень курсу.

Крім теоретичного, студентам також запропоновано онлайн-курс "Командний рядок" - це практичний додаток до дисципліни "Операційні системи", він містить тренажер для виконання практичних завдань. Цей курс поки що повністю не пройдений студентами.

Складовою блоку самостійної роботи дисципліни "Операційні системи" Тетяною Іванівною дібрано онлайн-курс "Операційна система Linux". Після закінчення цього курсу студенти отримують електронний сертифікат міжнародного зразка та допуск до іспиту з дисципліни.

ua ru en