Науково-практичний круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом, 1 грудня, у Придунайській філії відзначили, залучивши студентів та членів науково-педагогічної спільноти до участі в круглому столі «Профілактика ВІЛ/СНІД в молодіжному середовищі», який проводився в дистанційному режимі на платформі ZOOM.

Метою заходу було визначено аналіз масштабів трагедії в Україні (зокрема в Одеській обл.) та в інших країнах світу, вивчення зусиль, направлених на зміцнення суспільної підтримки програм профілактики поширення ВІЛ/СНІД, розгляд соціально-психологічних проблем людей із ВІЛ/СНІД.

Організаторами заходу виступили Ізмаїльський державний гуманітарний університет та Придунайська філія ПРАТ «ВНЗ «МАУП» в особі д. п. н. Гуменникової Т.Р., к. п. н. Мазохи І.С., Прокоф'євої Л.О., Проданової О.М. Запрошення до участі в обговоренні прийняли також Дунайський факультет морського та річкового транспорту Державного університету інфраструктури та технологій, Державний професійно-технічний навчальний заклад «Ізмаїльське вище професійне училище» та Ізмаїльський Військово-морський ліцей.

З тезами робочої тематики зустрічі виступили студенти: від ІДГУ – Корольова А., Бурова Д., Тарасенко В., Денисова Я., Гезей Ю.; від ПФ МАУП - Думбрава Д., Пухкан В., Коцофан В.; від ДФМРТ ДУІТ - Бабенко В.; від ДПТНЗ «ІВПУ» - Садихян Д., Квашніна О., Чернієнко Н.; від ІВМЛ – Уманець М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ua ru en