Глобальний День Етики!

21 жовтня 2020 року відзначається Глобальний День Етики!
В цей день викладачі кафедри економіки та менеджменту к.е.н., доцент Ліганенко І.В., к.е.н., в.о.  доцента Боденчук Л. Б., викладач Боденчук С.В. та к.е.н. Мурашко І.С. прийняли участь у Форумі «Професійна Етика в Дії» (Professional Ethics in Action), який проводили Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України та Аудиторська палата України.
Метою Форуму було привернення уваги до Міжнародного кодексу етики для професійних бухгалтерів (у тому числі Міжнародних стандартів незалежності), етичних принципів в професійній діяльності, а також обговорення нагальних питань, присвячених етиці в професії.
Варто зазначити, що етика пронизує всі професії, а українські компанії активно долучаються до питань професійної етики. Громадяни по всьому світу та в Україні прагнуть до більш справедливого, зеленого та етичного світу. Зростає попит на те, щоб організації та країни стали більш стійкими. Все це обумовлює актуальність формування професійної етики. А важливою умовою дотримання професійної етики на рівні держави є висока якість професійної освіти, про що не раз говорилось на Форумі.
Студенти Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" також активно залучаються до формування професійної етики, зокрема, їм було запропоновано пройти онлайн курси на платформі «Prometheus» з етики професійного бухгалтера, розробленого Федерацією професійних бухгалтерів і аудиторів України.
 
ua ru en