Діна Думбрава: номінантка волонтерської премії

 
 
 
???? Діну Думбраву до волонтерства надихнула історія, яку показували в новинах 5 років назад. Після цього моменту героїня надихнулася та почала поступово розвиватися в волонтерстві для дітей та літніх людей, а також пробації.
???? Волонтерка зазначає, що эмоціи, які відчуваєш під час своєї діяльності не передати словами, особливо, якщо мова йде про дітей. Оскільки, це емоції як радості так і жалю, бо діти не винні в діях батьків, і хочеться дарувати для них більше позитивних моментів.
???? "Безумовно, віра в те що ти робиш і є підтримкою, бо це найголовніше для чого необхідно рухатися далі" - зазначає волонтерка.
???? На сьогоднішній день Діна є також волонтеркою пробації та зазначає, що найвища нагорода за її старання - це щасливі обличчя та щирі посмішки людей з якими вона працює як волонтерка.
______________
Волонтерська премія була заснована в 2014 році, щоб підтримати звичайних
людей, які роблять надзвичайні речі. Вона ставить за мету відзначити роботу волонтерів, які працюють у різних сферах.
Премія є негрошовою, і покликана підтримати волонтерський рух в Україні, показати суспільству його важливість та різноманітність, а також заохотити інших людей до суспільно-корисної праці. Саме тому ми відзначаємо усіх без винятку волонтерів, яких було номіновано на Премію, а журі додатково обирає кількох лауреатів.
 
 
ua ru en